Bærekraft i norsk jordbruksproduksjon
Skal vi produsere det folk vil ha eller det de bør spise?
Hva er egentlig bærekraftig jordbruksproduksjon? Og skal bøndene produsere det forbrukerne vil ha, eller det de bør spise? Det er to av spørsmålene det nye ekspertutvalget må ta stilling til.
Hva er best? Å produsere mat som Ola og Kari etterspør, eller det de helst bør spise, ut fra et kostholdsperspektiv? Dette spørsmålet vil garantert bli diskutert av ekspertutvalget som skal utrede morgendagens norske matsystem.
Melk
Frokostseminaret om bærekraft i norsk jordbruksproduksjon fikk langt større aktualitet enn arrangørene, Norsk institutt for bioøkonomi (Nibio), kunne håpe på da de begynte å planlegge det for noen måneder siden. Like før helgen nedsatte regjeringen nemlig ekspertutvalget som skal utrede framtidens matsystem.
Medlemmene har fått i oppdrag å sette folkehelse, klima, natur og landbruks-, havbruks-, fiskeri- og matpolitikk i sammenheng. Og de skal legge til grunn at framtidens matsystem skal være bærekraftig, står det i ekspertutvalgets mandat.
Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
3 mnd
99,- 210,-
KJØP
Naturenvår og Friluftsliv
Nett og papir
12 mnd
VELKOMSTGAVE
630,-
KJØP
Naturenvår og Friluftsliv
Nett
1 mnd
1,- 55,-
KJØP
Naturenvår og Friluftsliv
Nett
12 mnd
525,-
KJØP